En kort profil af Green Steel

Green Steel har til huse i Haderslev i Sydjylland. Vores placering tæt ved Motorvej E 45 betyder, at vi nemt kan tilgå kunder i hele landet.

 

Bag virksomheden står Jens Hansen og Kim Friberg med mere end 25 års erfaring i fremstilling og montage af transportsnegle og andre transportsystemer til industrien.

 

Høj kvalitet, fornuftige priser og et team af dygtige og engagerede medarbejdere er nogle af årsagerne til, at du hos Green Steel finder en kompetent og konkurrencedygtig leverandør. Vi råder over et værksted med alle nødvendige maskiner og hjælpemidler. En af vores styrker er vores fleksible produktion, der gør os i stand til at løse meget alsidige opgaver og ikke mindst overholde vigtige leveringsfrister.

 

Virksomhedens målsætning er: Tilfredse kunder, gode priser, levering af kvalitetsprodukter til tiden.

 

Med omtanke for miljøet

Det er vores grundtanke, at Green Steel skal tage et aktivt medansvar for miljøet. Vi ønsker at vise omsorg og respekt for naturen og klimaet ved at udnytte vores ressourcer bedst muligt. Gennem bæredygtig udvikling ønsker vi at sikre et sundt miljø for både vores medarbejdere og omverdenen.

 Kontakt Kim Friberg
Komplette industrisnegle